Örtapoteket
Sagt om boken Örtapoteket

Boken Örtapoteket“Det här är min bibel! Jag har blivit mycket inspirerad av Jannes sätt att beskriva örter. Han inspirerar inte bara till läsning utan också till att omsätta kunskapen och göra egna blandningar med örter.Jag har jobbat med Ayurveda (indiska läkekonsten) under många år och ser det som mycket positivt att vi tar tag i vår egen fantastiska örtflora. Jannes örtkunskap innefattar inte bara våra inhemska örter. Även en del exotiska örter beskrivs för oss i boken".
Johan Ljungsberg
Veda Lila, Skandinaviska Institutet“Örtapoteket är en enastående gåva för dig som älskar örter och har eller vill ha ayurvedisk kunskap. Ayurvedans unika sätt att dela in örternas verkningskraft genom deras kvaliteter framkommer här på ett unikt sätt för våra västerländska örter. Under de år som jag har arbetat som ayurvedisk hälsorådgivare och lärare har jag önskat att använda mig av nordiska örter i större utsträckning.~ Nordiska örter samstämmer i vibration och uppbyggnad för oss som lever och är uppvuxna här i skandinaven.~ Till mig kom den här boken som ett svar på min önskan om att få bli inspirerad i, och få utökad kunskap hur att använda våra nordiska örter med ett ayurvediskt synsätt. Denna bok vill jag rekommendera mina elever som studerar ayurveda att äga.”
Susanne Montelius
Yantra AyurVeda AB, Gränna


Till startsidan om Örtapoteket

Beställ boken Örtapoteket, ICA-Förlaget
Pris 280:- inkl moms
Frakt: 57:-

Du kan beställa boken med formuläret nedan och sätt samtidigt in pengar på plusgiro-konto 52 19 38-1 (337:- inkl. frakt). Ange ditt namn i meddelandefältet vid postgirobetalning
en.

Beställ boken Örtapoteket genom att fylla i formuläret nedan:
Antal ex:
Förnamn:
Efternamn:
Adress:
Postadress:
Telefon:
Email:
Signerad bok: Ja, gärna!Jannes företag heter Prakriti Ayurveda Janne Hallqvist. Besök gärna hemsidan här.

Lån Online

-----------------------------------
© 2011 www.naturensmedicin.se
-----------------------------------